Programele noastre

Descoperă programele noastre variate și personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor tale în lumea conducătorilor auto din județul Alba. Indiferent de nivelul tău de experiență, avem un program potrivit pentru tine. Alătură-te nouă și începe-ți călătoria către a deveni un șofer sigur și încrezător!

Behind the Wheel Driving Gain Real Driving Experience

Our highly skilled instructors teach all ages and use their expertise to make learning easy and enjoyable. They work hard to give their students a great learning experience, their undivided attention, continuity in the learning process, and to instill confidence in their students.
 

Ia-ți Examenul Auto cu noi!

La școala noastră de conducere, suntem autorizați să administrăm testul practic de conducere pe drum pentru adolescenți și adulți în vârstă de 16 ani sau mai mult.

  • A
  • A1
  • A2
  • B
Categoria A
Categoria A
Obțineți libertatea de a explora drumurile cu categoria A! Aici veți învăța să conduceți motociclete de capacitate mare, oferindu-vă adrenalina și libertatea de a vă bucura de călătorii lungi și aventuri pe două roți.
Categoria A1
Categoria A1
Pentru cei care își încep călătoria pe două roți, categoria A1 este alegerea perfectă! În acest curs, veți învăța să conduceți motociclete cu o putere mai mică, oferindu-vă experiența și încrederea necesare pentru a deveni un motociclist sigur și priceput.
Categoria A2
Categoria A2
Categoria A2 este potrivită pentru cei care doresc să avanseze în lumea motociclismului. Aici veți învăța să conduceți motociclete de capacitate medie, pregătindu-vă pentru aventuri mai mari și o libertate deplină pe drumuri.
Categoria B
Categoria B
Cu categoria B, veți avea cheia către libertatea de a conduce autoturisme! Acest curs vă pregătește să deveniți un șofer sigur și responsabil, oferindu-vă abilitățile necesare pentru a vă bucura de călătorii pe drumurile din toată țara.

De ce să alegi școala noastră de conducere?

La școala noastră, ne angajăm să-ți oferim pregătire de înaltă calitate și îndrumare personalizată pentru a te ajuta să obții permisul de conducere dorit în judetul Alba. Instructorii noștri experimentați sunt aici pentru a te ghida prin fiecare etapă a procesului de învățare și pentru a te ajuta să devii un șofer sigur și încrezător. Indiferent dacă alegi categoria A, A1, A2 sau B, vei primi cea mai bună pregătire și suport pentru a-ți atinge obiectivele de conducere.